Ny!

Jessie Lee & The Alchemists (FR)

Koncerten spilles på KulisseLageret
Fredag
15
april

Information

  • Genre BLUES
  • Dato 15.04.2022
  • Kl. 20.00
  • Døre åbnes kl. 19.00
  • Entré i forsalg 140 kr.
  • Entré i døren 160 kr.
  • Arrangør Blueskartellet
15.04.2022 Jessie Lee & The Alchemists
Jessie Lee & The Alchemists (FR)

Blueskartellet præsenterer.
Jessie Lee & The Alchemists (FR) på KulisseLageret

De to to musikentusiaster, Jessie Lee Houllier og Alexis Didier, frekventerede begge jævnligt den parisiske bluesscene, og mødes tilbage i 2011. Året efter dannede de sammen en gruppe der spillede blues-rock-covers, men hurtigt bliver egne kompositioner født, og med det voksende behov for at skabe, beslutter de sig for at danne et nyt band, som kunne samle alle deres musikalske ønsker.

Jessie Lee & The Alchemists startede tilbage i 2015, hvor bandet hurtigt blev en ubarmhjertig Blues-Rock-maskine. Den karismatiske sanger og guitarspiller Jessie Lee i kombination med den glødende guitarspiller Alexis "Mr. Al” Didier, bakkes op af Laurent Cokelaeres bas, Stéphane Minanas tromme grooves og Laurian Daires mesterlige keyboard, bankede netop på musikkens døre. De første lovprisninger var ikke langt væk.

De serverer originale kompositioner, kombinerer deres erfaringer og laver en god blanding af blues, soul, rock og jazz, - disse forskellige musiktraditioner fungerer som et solidt fundament for den original musik, som en motor for kreativitet.

Kom og bliv overbevist om Jessie Lee's kraftfulde stemme, høre riffs og soloer fra Alexis' skarpe guitar, og se alkymien ske.

Alexis"Mr.Al" Didier: guitar, kor

Jessie Lee Houllier: vokal, guitar

Laurent Cokelaere: bas

Laurian Daire: keyboard, kor

Stéphane Minana- Ripoll: trommer

Top
Thrane.nu