Aflyst!

Drew Sycamore

Support: Dopha
Lørdag
12
september

Information

  • Genre POP
  • Dato 12.09.2020
  • Kl. 22.00
  • Døre åbnes kl. 21.00
  • Entré i forsalg 155 kr.
  • Entré i døren 175 kr.
  • Arrangør KulisseLageret
12.09.2020 Drew
Drew Sycamore

Vi må desværre meddele at aftenens koncert med Drew og Dopha aflyses.

Med den nyeste udvikling af antal smittede i Horsens, har vi besluttet at skubbe den planlagte sæsonåbning af Kulisselageret. Kombinationen af de nye smittetal, et band fra København, og vores lille venue, gør at vi tager forsigtighedsprincippet i brug. Vi har egentlig forberedt os fuldstændig i overensstemmelse med myndighedernes retningslinjer, men den nyeste udvikling gør at vi venter lidt med genåbningen.

Derfor aflyses den planlagte sæsonstartskoncert i aften med Drew og Dopha, og vi vil prøve at finde en ny dato.

Alle billetkøbere bliver informeret direkte via vores billetsystem Place2book om hvordan de skal forholde sig til billetterne.

Vi følger udviklingen nøje, og følger op efter weekenden om/hvis yderligere tiltag er nødvendige.

Drew udsendte i sidste måned sit anmelderroste debutalbum “Brutal”, et stærkt konceptalbum der leger med filosofien om at lykken findes i smerten og i det brutale i livet. Sangene fra dette album fremfører Drew råt for usødet live på sin første danmarksturné, hvor hun tager sit band med til bl.a. KulisseLageret.

Rejsen for Drew har været længere end for andre unge pop-debutanter. Men det er denne rejse hun har måtte tage for at opnå det budskab, som hun føler er af værdi for lytteren af musikken. For Drew handler det om at ændre verden omkring hende til det bedre med ord og forståelse uden fordømmelse. 

Hendes egen rejse har bl.a. været en rejse ud af den jyske jante muld med konventionel teenage tvivl, udlængsel og en evig fordømmelse af sig selv og andre. Om at redefinere og genføde sig selv med efterfølgende ændring i stemmens klang, der afspejler noget dybere med en sjæl med noget på hjertet. 

”Mit følelsesspektrum er lidt af en superheltekraft, som jeg har fået gennem flere op- og nedture oplevelse. Sammen med min evne til at sætte ord på følelser og sætte de her følelser i et system, en sang, i vers og omkvæd kan jeg måske få andre til at forstå dem selv eller i hvert fald få dem til at føle de ikke er alene. Det er hele ideen med at jeg er her.”, fortæller Drew. 

Hun har tidligere været support for Alex Vargas og er med Nicklas Sahl på dennes tur i december, men står på trods af sine 29 år for første gang overfor sin helt egen danmarksturné i april 2020.

Albummet “Brutal” der udkom i sidste måned indeholder både “Hard To Love”, der var Ugens Uundgåelige på P3, “Perfect Disaster” der gik Top 10 samt den seneste single ”All The Things (I´m Not), der pt er # 22 på airplaycharten.

Support denne aften er fremadstormende DOPHA

Med sin seneste single ’Happy For Me’ strøg Dopha til tops på den danske radiohitliste, hvor sangen indtil nu har ligget 10 uger i top 10. Nu udgiver den anmelderroste sangerinde opfølge-ren, ’The Game’, der også er titelsangen på hendes kommende debutalbum. Samtidig annonce-rer Dopha fire koncerter i efteråret. Overbevisende. Tryllebindende. Ubesværet. Det er nogle af de ord, Dopha har fået med på vejen, siden hun i efteråret 2019 debuterede med singlen ‘September Till June’. Allerede ved førstesing-len blev hun af toneangivende medier som Soundvenue, Politiken, GAFFA og Bands Of Tomorrow spået en lys fremtid som en af Danmarks næste store popstjerner med et sangskrivertalent, der rækker langt ud over de danske grænser. Det ser ud til, at profetierne kommer til at holde stik. Siden Sofie Dopha flyttede fra hjemstavnen Romalt til København, har hun udgivet to populære sange, spillet anmelderroste headliner-koncerter og blevet booket til toneangivende – og nu des-værre aflyste – festivaler såsom SPOT Festival, Roskilde Festival og Musik I Lejet. Nu udgiver Dopha sin mest fuldendte komposition til dato, ‘The Game’, der handler om at være forelsket i idéen om et andet menneske.

 

Top
Thrane.nu