Aflyst!

Sahra Da Silva med band

Fredag
11
december

Information

  • Genre BLUES/ROCK
  • Dato 11.12.2020
  • Kl. 20.00
  • Døre åbnes kl. 19.00
  • Entré i forsalg 140 kr.
  • Entré i døren 160 kr.
  • Arrangør Blueskartellet
11.12.2020 Sahra da Silva
Sahra Da Silva med band

Sahra da Silva
En alsidig Blues Diva

Et sted i midten af soul, blues og jazz står Sahra da Silva klippefast som en stadig spirende sangerinde med en stemme der vokser sig større og flottere for hver dag." Københavnske Sahra da Silva, har i mere end 10 år været en etableret del af den danske bluesscene.

I sommeren 2020 udgav hun albummet "#blueswoman", der fik store rosende ord med på vejen af bl.a. Bluesnews.dk

Udover over at skrive og synge sin egen musik, omfavner hun glædeligt jazz og bluesens tradition for improvisation, både musikalsk og i form af blandede konstellationer og arbejder med et varieret udvalg af musikere og projekter. Af sideprojekter kan nævnes: Havfruerne, The Cornbread Project, Simon Spang-Hanssens Café Central, Alain Apaloo's Api Pipo, GiRLS CLUB og The Funky Fellas.

Sahra har optrådt med et utal af danske soul og blues artister, her i blandt Mike Andersen og Thorbjørn Risager, opvarmet for den engelske soulsangerinde Joss Stone med flere. Sahra har i den grad fået skabt sig et navn der klinger godt med på blues og soul. Hun har udgivet en EP og et album med sit tidligere originale projekt, "Sahra da Silva & the Jagged Soul" og i 2010 optrådte de sammen i TV programmet "Talent 2010" på DR1.

Denne aften gæster hun Horsens med sit bluesband og vil spille numre fra hendes seneste album samt andre blues klassikere.

Band:
Sahra da Silva - vokal
Alain Apaloo - guitar
Lars Emil Riis Madsen - klaver
Laust Krudtmejer - bas
Marco Diallo - trommer

Top
Thrane.nu