Defecto + support: Persecutor

koncerten spilles på Platform K
Lørdag
11
september

Information

  • Genre METAL
  • Dato 11.09.2021
  • Kl. 21.00
  • Døre åbnes kl. 20.00
  • Entré i forsalg 160 kr.
  • Entré i døren 180 kr.
  • Arrangør KulisseLageret og Hard Rock Horsens
11.09.2021 Defecto
Defecto + support: Persecutor

Hard Rock Horsens og KulisseLageret præsenterer et længe ventet gensyn med Defecto med support af Persecutor

Hard Rock Horsens og KulisseLageret præsenterer et længe ventet gensyn med Defecto + support af Persecutor

Med deres tredje fuldlænge album, Duality, sender Defecto deres lyttere på endnu en forunderlig rejse ud i vovede, energiske og melodiske lydlandskaber. Bandet byder på en fandenivoldsk, in-your-face-attitude, samtidig med at lyrikken tager et dyk ned i personlige sondringer på godt og ondt.

Med inspiration fra livets op- og nedture, kombineres det hårde med det blide, hvilket har resulteret i et album, der er en kulmination af, hvad bandet står for, med massive riffs, fængende omkvæd og teknisk overlegenhed.

Bandet blev dannet i 2011, da den grammy-vindende producer Flemming Rasmussen indledte et samarbejde med forsanger Nicklas Sonne. Senere kom leadguitarist Frederik Møller, trommeslager Mikkel Christensen og bassist Thomas Bartholin til. Året efter udgav de deres selvbetitlet debutep, der blev storrost af blandt andre Devilution. Bandet har siden udgivet to studiealbum, der har slået deres navn fast med syvtommersøm på den danske såvel som den udenlandske metalscene.

Defectos vej mod den internationale metalscene har været succesfuld, men også meget hektisk. På ganske kort tid har bandet formået at spille support for både Metallica og Rammstein, samt shows på nogle af Europas største rockfestivaler. Dette har etableret Defecto som et solidt liveband og med millioner af streams på tværs af streamingtjenesterne, har kvartetten bevist at deres lyd og fandenivoldskhed ræsonnerer dybt med en meget loyal fanskare.

Persecutor:
Det hårdtslående og piskesmælds-fremkaldende metal band Persecutor er leveringsdygtige i et musikalsk fix af Oldschool Thrash Metal med klassiske melodier og tunge elementer fra den nådesløse dødsmetal.

Persecutor, der med et bagkatalog bestående af debutalbummet fra 2019 og to singler fra det satans corona-år 2020, henholdsvis ”Cannibal Island” og ”The Blitz” er klar til at komme på græs igen. Bandet glæder sig, med sin store dedikation til metal-scenen, enormt meget til igen at kunne komme ud og levere en performance du sent vil glemme, med alt fra hurtige riffs og højt humør, til fandenivoldske growls og ørehængende melodi-stykker.

Line-up:
Christian Andrés Almanza: Lead vokal/Bas
Stefan Sørensen: Rytme Guitar
Benjamin Stage Hejgaard: Lead Guitar
Christopher Hejgaard: Trommer

Top
Thrane.nu