Gæsterne

Koncerten spilles på Platform K
Fredag
10
december

Information

  • Genre FOLK/ROCK
  • Dato 10.12.2021
  • Kl. 21.00
  • Døre åbnes kl. 20.00
  • Entré i forsalg 120 kr.
  • Entré i døren 140 kr.
  • Arrangør KulisseLageret
10.12.2021 Gæsterne
Gæsterne

Christian Juncker og Jonas Breum er gået sammen i en ny duo-konstellation; GÆSTERNE. Umiddelbart et sjovt navn, men tanken er, med deres egne ord, at bringe nærværet mellem dem og lytterne i spil: “Det er jo os, og ikke publikum, der er gæsterne”.

GÆSTERNE debuterer med album i det nye år, hvor de netop hylder mødet med publikum på et album, der byder på humørfyldt folkrock til have- og havnefesten. De to erfarne sangskrivere er med samarbejdet er trådt ud af hver sin comfort zone og har inviteret hinanden angstprovokerende, tillidsfuldt tæt på. Danmarksturné spilles i februar og marts over hele landet.

Christian Juncker og Jonas Breum er begge sangskrivere med solokarrierer bag sig - og nu debuterer de for første gang med det fælles, musikalske legebarn GÆSTERNE. Jonas Breum har på egen hånd markeret sig som sangskriver i mange år og tilmed sat et solidt aftryk i Folkekirkens Salmebog. Christian Juncker kendes nok bedst for sangen om Mogens & Karen, samt titelsangene til familien Behas maritime eventyr (Kurs mod fjerne kyster - Havana m.fl.).

I 2019 gjorde de to sangskrivere noget, de aldrig før havde prøvet – de rakte ud og inviterede hinanden ind i sine respektive universer. “Fra starten skulle GÆSTERNE handle om noget andet end VIP-udstråling og stramme cowboybukser”, siger Christian Juncker - “De egentlige stjerner er jo dem, der sidder i salen, dyrker musikken og bruger den i deres liv”.

Albummet I Mørket Er Der Ingen Der Skal Sidde Alene består af 11 nye sange, der er indspillet over det seneste år. Og hvis man elsker dansk rock med kærlige hilsener til Kim Larsen, The Travelling Wilburys og Shu-bi-dua, vil GÆSTERNE opleves som godt, humoristisk og tidsløst selskab.

Albumudgivelsen følges op af Danmarksturné med Lukas Vanggaard som support.

Top
Thrane.nu