URO

Koncerten spilles på Platform K
Torsdag
9
december

Information

  • Genre RAP
  • Dato 09.12.2021
  • Kl. 21.00
  • Døre åbnes kl. 20.00
  • Entré i forsalg 70 kr./100 kr.
  • Entré i døren 90 kr./120 kr.
  • Arrangør Fonden KulisseLageret
09.12.2021 URO
URO

Trods omstændighederne har URO formået at bryde igennem det seneste år. Han udgav sin debut EP, hvor singlen ’Når Jeg Blir’ Til Jord’ blev P3’s Uundgåelige. Han har nu udgivet en række nye singler og arbejder på et nyt værk. I forbindelse med dette annoncerer URO sine 4 største koncerter nogensinde, når han spiller i København, Aarhus, Odense og Horsens til december 2021.

Det har været et vildt år for URO. I 2020 kickstartede sangeren karrieren med singlerne ’Slåbrok’ og ’Mand På En Nat’, der illustrerede hvilken dygtig historiefortæller han er. Efterfølgende udkom debut EP’en ’I storslået kinddans, med livet som indsats’, hvor P3s Uundgåelige singlen ’Når Jeg Blir’ Til Jord’ er at finde på. Siden da er det begyndt at gå hurtigt på livefronten, hvor URO har formået at udsælge 5 koncerter i København – 2 x URBAN 13, 2 x Pumpehuset og 1 x Hotel Cecil – på blot et halvt år. Nu er han klar til at spille sine største koncerter til dato, når han til december besøger Lille VEGA i København, Atlas i Aarhus, Lille Posten i Odense og Platform K i Horsens og spiller sine første koncerter for et stående publikum.

URO reflekterer over et overvældende år, men ser samtidig fremad, hvor der er ny musik på vej og koncerter i vente:

’Det seneste år har været fuldstændig overvældende med en masse musik, udsolgte koncerter og fantastiske minder. Jeg glæder mig helt vildt til at spille i Aarhus, Odense og Horsens for første gang – og kan ikke vente med at skulle spille i København igen. Vi skal græde, grine, danse og tænke sammen. Det ser jeg virkelig frem til!’ siger URO og

URO – borgerligt Jeppe Kronback – er en ung, selvgjort sangskriver, rapper og producer fra de Københavnske forstæder. Han er en historiefortæller, der igennem anekdoter, uvante vendinger og skæve beskrivelser allerede har fået en stor følgerskare.

Top
Thrane.nu