Aflyst!

GENTS

Midnatskoncert
Lørdag
8
februar

Information

  • Genre ELECTRO-POP
  • Dato 08.02.2020
  • Kl. 23.00
  • Døre åbnes kl. 22.00
  • Entré i forsalg 100 kr./ ung25 60 kr.
  • Entré i døren 120 kr./ ung25 80 kr.
  • Arrangør KulisseLageret
08.02.2020 Gents
GENTS

OBS: Af praktiske årsager er vi desværre nødt til at aflyse koncerten med Gents på lørdag.

Vi beklager de gener det evt. måtte medføre.

Alle billetkøbere har fået direkte besked.

 

GENTS drager på deres allerførste Danmarksturné i januar 2020 - og den bringer dem til KulisseLageret lørdag d.8 februar.
 
Der er til denne koncert mulighed for UNG25 rabat, som gælder alle på 25 år og derunder - der skal vises ID i døren!

Bag navnet GENTS står Theis Vesterløkke og Niels Fejrskov Juhl.
I oktober 2019 udgiver duoen deres andet album, Human Connection - opfølgeren til det anmelderroste album About Time fra 2017. Den synth-romantiske duo har siden deres debut EP i 2015 spillet på større og større scener, længere og længere fra hjemlandet med turneer i Europa og Rusland på deres musikalske CV.
Deres både underholdende og følelsesladede lyd har i samspil med deres ærligere og opløftende udtryk vundet dem fans over hele kloden. Med danse-inducerende beats og ørerfængende melodier beviser GENTS, at man både kan have det sjovt og forsøge på at gøre verden til et bedre sted: Deres musik og tekstunivers opfordrer til at være bedre ved os selv og hinanden.

”Vores nye album, Human Connection, har været en fælles indsats, der bærer præg af, at vi har haft mange gæster i studiet. Så i pladens ånd føles det kun naturligt at samle bandet, pakke tourbussen og forberede et show med alle de gamle klassikere og de friske sange fra vores nye album. Vi håber på at se jer derude <3” fortæller duoen, der består af Theis Vesterløkke og Niels Fejrskov Juhl.

Human Connection er et billede på splittelsen mellem at bruge alt den teknologi, der gennemgriber vores liv, men samtidigt huske os selv i det. Uden at romantisere fortiden vil vi minde om, at vi ikke skal fortabe os i det virvar af teknologi og det optimeringsræs, der gennemsyrer den her tid,” fortæller GENTS. ”Vi må ikke glemme os selv og hinanden i alt det her.”

Det er denne opfordring om tilstedeværelse i en teknologisk forankret verden, der er gennemgribende for albummet Human Connection.

Blandt albummets numre findes Emotional Facelift og Smoke Machine, der begge udkom i slut-2018. Sidstnævnte var i rotation på P3 i over et halvt år. Leadsinglen, Right On Time, udkom d. 13. september 2019 er allerede blevet playlistet flittigt på streamingtjenesterne og delt med ros af bl.a. Soundvenue (som en del af Top Tracks), Bands of Tomorrow og DR Undergrunden herhjemme. I udlandet har den fået godt med opmærksomhed fra Nothing But Hope And Passion, Alfitude, Mystic Sons, Discobelle og Disco Naïveté m.fl.

Top
Thrane.nu