Sange fra Kanten

Koncerten spilles på Platform K
Tirsdag
2
november

Information

  • Genre ANDET
  • Dato 02.11.2021
  • Kl. 20.00
  • Døre åbnes kl. 19.00
  • Entré i forsalg 50 kr./80 kr.
  • Entré i døren 50 kr./80 kr.
  • Arrangør KulisseLageret
02.11.2021 Sange fra Kanten
Sange fra Kanten

Musikmiljøet har mange ansigter. ”Sange fra Kanten” giver plads til stemmer og sange, som er født ud af provinsen, udkanten eller på anden måde repræsenterer et alternativ. Sangskrivere som skriver og udgiver musik med afsæt i deres eget levet liv og hjemstavn.

“Hvad vil der ske, hvis man samlede disse sangskrivere på scenen til en koncert og fortællinger med sange fra kanten? Det kunne jeg godt tænke mig, at finde ud af”. Sådan sagde Esben Kronborg da han var forbi kontoret for at præsentere sin ide. Vi var med på ideen og vi er nu klar med den anden omgang af “Sange Fra Kanten”.

Aftenens solister er:

Hjalte Ross:

Ung indie-komet fra det nordjyske, og en af de seneste års tilbagevendende navne på ”one-to-watch” listen. Han har høstet stor opmærksomhed på debutalbummet ”Embody” (2018), og har formået at gå i hjertekulen på den britiske producer (John Wood (som i slut60’erne arbejde med bl.a. Nick Drake og Pink Floyd!), som gav en hånd med Ross’ nyligt udgivne andet album, ”Waves of Haste”.

Mirja Klippel:

Finsk anmelderrost sangskriver, som er opvokset i den lille skovhuggerby Nurmes 500 km nordøst for Helsinki. Hun en sans for at skrive sange, der forbinder dybt personlige erfaringer med de skovklædte landskaber hun er rundet af. Det er lykkedes hende at skabe sin helt egen version af alternativ folk, som låner fra både den nordiske folkemusik, americana og klassisk musik. Mirja er delvist bosat i Danmark, og har bl.a. vundet prisen som ”årets snagskriver” ved DMA Folk i 2016.

Esben Kronborg:

Aftenens vært og idémand bag projektet er lokale Esben Kronborg, som med flere pladeudgivelser i ryggen har markeret sig som en af Horsens’ mest markante sangstemmer i det nationale felt. Senest med den selvbetitlede, ”Esben Kronborg” på dansk. Med hundredevis af spillejobs og årelang radio-airplay har Esben opbygget et solidt og kollegialt musiknetværk, og det er netop denne ”Vi løfter i flok”-mentalitet, der har skabt grobund for ”Sangefra Kanten”.

Koncerten bliver del af den nationale Spil Dansk Uge i uge 44, som netop sætter fokus på hvad der rører sig af original dansk musik i 2021.

Top
Thrane.nu