Ny!

The Blue Van

Koncerten spilles på Platform K
Fredag
1
april

Information

  • Genre ROCK
  • Dato 01.04.2022
  • Kl. 21.00
  • Døre åbnes kl. kl.20.
  • Entré i forsalg 80 kr./100 kr.
  • Entré i døren 100 kr./130 kr.
  • Arrangør Platform K
01.4.2022 The Blue Van
The Blue Van

The Blue Van gæster Platform K fredag d. 1 april 2022.

Billetsalgspris i forsalg:
Ung25: 80 kr.
Alm: 110 kr.

Pris i døren:
Ung25: 100 kr.
Alm: 130 kr.

…spiller autentisk, rendyrket rock med revner og krakeleringer og er et af Danmarks allerbedste
live bands.
Historien om The Blue Van er en hæsblæsende sag og The Blue Van været igennem mere, end langt de fleste danske bands når på en hel karriere.

De gik i børnehave sammen i nordjyske Brønderslev, begyndte at spille sammen som 12-årige, fik amerikansk pladekontrakt i 2003, udgav album i hele verden, spillede store koncerter i USA.

Men tre år senere krakkede pladeselskabet og rockdrømmen. De fire medlemmer af The Blue Van måtte flytte hjem på børneværelserne igen. Mandede sig op til et nyt album, fik hits og hul igennem til reklamer, film og tv-serie.

Lige nu - halvvejs gennem livet, men helhjertet engageret i verden - går Blue Van i kødet på deres status som modne herrer og det ansvar, der følger med. Det har mundet ud i albummet From Responsible Sources, som er på gaden fra den 21/10 2020 og som bevæger sig i to spor, der krydser hinanden:
”Det ene handler om at tvivle på sig selv som menneske og være usikker på, hvor man står i livet, men også at give slip og være i det. Det andet er et forsøg på at motivere generationerne under
os: Ja, I famler måske igennem livet, men ta’ det roligt. Det stopper ikke, og I skal nok finde jeres vej. Næste år kan vi fejre sølvbryllup som band, så vi synes, vi ved, hvad vi taler om. Deri ligger også titlen, From Responsible Sources,” fortæller sanger Steffen Westmark.
Bandet har varmet gevaldigt op til albummet med hele 4 singleforløbere; Heavy Load, Chameleon, Beggar og Disaster.

The Blue Van, som består af Steffen Westmark, Søren V. Christensen, Allan Villadsen og Per Jørgensen, har med de to forrige albums ”Man Up” fra (2008) og ”Love Shot” (2010) for alvor sat deres aftryk i den danske muldjord. Albummet ”Man Up” bød på bl.a. hitsinglerne ”Silly Boy” (P3’s Uundgåelige) og ”Man Up” efterfulgt af nummeret ”There Goes My Love”, som blev verdenskendt i den første ”iPad”- reklame i 2010.

Derefter fulgte albummet ”Love Shot” som også affødte flere single hits, så som ”Love Shot”, ”Fame And Glory”, og ”Run To The Sun” såvel som duetten ”Love Radar” med danske Nabiha.

I kølvandet på dette er bandet også blevet honoreret med en BMI Award, nomineret til P3 Guld
Pris i kategorien ”Årets Gennembrud”, Gaffa Prisen 2010 i kategorien ”Årets Danske Rock Udgivelse” osv. og har i dag mere end 30 synkroniserings-placeringer i bagagen. I 2012 udsendte bandet ”Would You Change Your Life?” og seneste udgivelse ”Letters” er fra 2015.

The Blue Van har uden tvivl, langsomt men sikkert, arbejdet sig til stor succes og anerkendelse.
Dette skyldes også, at bandet er et af Danmarks allerbedste live bands!
Bandet har sagt ”Vi vil være, hvor vores fans er og give dem hvad de bedst kan lide, og hvad de har brug for. Vi vil inspirere dem, ligesom de inspirerer os”.
I bund og grund sætter The Blue Van deres fans først. De er grunden til, at bandet overhovedet er
nået hertil.

Top
Thrane.nu