Frivillig på Kulissen

KulisseLageret er det de frivillige, der sørger for at hjulene drejer når musikken spiller – både før under og efter koncerterne.

Hvad enten det er bag baren, som distributør eller noget helt tredje er der altid brug for endnu en hjælpende hånd til at holde livescenen i live i Horsens.

Opgaver:
Som frivillig på KulisseLageret kan du komme til at arbejde med alle områder omkring koncertafvikling. Du må arbejde ulønnet, men får i stedet erfaring med musikmiljøet, et super arbejdsmiljø, gode kollegaer, billige priser i baren og ikke mindst alle de koncerter du kan fordøje!

Ved afvikling af koncerter drejer det sig primært om bar, garderobe og afrydning. Bemærk at man skal være fyldt 18 år for at stå bag baren.

De resterende opgaver fordeler sig eksempelvis på distribution af pr-materiale/plakat-ophængning, foto, og andre opgaver. 


Kontakt
Hvis du har lyst til at indgå i den frivillige medarbejder-stab eller bare gerne vil høre mere, kan du kontakte spillestedsleder Jeppe Vind på tlf. 75 62 46 22 eller på email .

Login - crewsiden

Top
Thrane.nu