Billetsalg/forsalg

Billetter til KulisseLagerets koncerter kan købes i forsalg online via Place2Book. Enkelte koncerter er der ikke forsalg til. Forsalg hos Place2Book foregår som print-selv-billetter, hvilket betyder at du selv skal printe billetten ud derhjemme, og dermed sparer du dyre forsendelsesgebyrer. Samtidig kan du købe billetten på selve koncertdagen - helt op til en times tid før koncertstart.
Ved køb gennem Place2Book pålægges gebyr til Neets på 3,50 kr.

Enkelte koncerter sælges gennem andre udbydere.

Du finder billetsalget til alle KulisseLagerets koncerter her.

 

Billetsalg i døren:

Er koncerten ikke udsolgt i forsalg, sælger vi altid de resterende billetter i døren.

Det er dog altid billigst at købe billet i forsalg, da det koster 20 kr. ekstra at købe i døren i forhold til forsalgsprisen.


Kan billetter refunderes?

I henhold til "Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2 jf. § 9 stk. 2 nr. 2a" er køb af billetter ikke omfattet fortrydelsesretten.

KulisseLageret eller tilhørende koncertarrangørforeninger refunderer derfor kun billetter, hvis der er en påviselig årsag hertil; f.eks. aflysning af koncert.

 

Handicap-adgang og ledsagerkort:

Da vi har mange forskellige arrangører, og kapaciteten er ofte begrænset, anbefales det at man altid at man kontakter os i god tid forud for en koncert, hvis man har særlige behov. Ellers kan vi ikke garantere at kunne imødekomme disse behov.
 
KulisseLageret er med i "Drug Stop" kampagnen, ligesom øvrige aktører i Horsens' restaurations- og natteliv, og benytter drugtests ved begrundet mistanke.
Slider
Top
Thrane.nu