Ny!

Slægt

lørdag
29
september

Information

  • Genre METAL
  • Dato 29.09.2018
  • Kl. 22.00
  • Døre åbnes kl. 21.00
  • Entré i forsalg 100 kr.
  • Entré i døren 120 kr.
  • Arrangør Metal Mafiaen og KulisseLageret
Slægt 29.09.2018
Slægt

SLÆGT kommer til KulisseLageret lørdag d.29 september

“Slægt startede som Oskar J. Frederiksens (lead vokal og guitar) soloprojekt i 2011. I begyndelsen bevægede Slægt sig i den mere rå og primitive black metal lyd og der blev udgivet en demo og en split inden debutpladen “Ildsvanger” (Posh Isolation) blev udgivet i januar 2015.

Over tid har bandet udviklet sig til at have et fuldt lineup, som nu inkluderer Anders M. Jørgensen (guitar), Olle Bergholz (bas og backing vokal) og Adam Nielsen (trommer). Selvom den nuværende udgave af Slægt lader til at have udviklet sig meget siden de tidlige dage er essensen stadig den samme. Stilistisk trækkes der nu inspiration fra et bredere spektrum, blandt andet fra NWOBHM og black metal  bølgerne fra 80’erne og 90’erne.

Slægt leverer hvad der bedst kan beskrives som “episk formørket heavy metal”, med en masse catchy øjeblikke, spillet hurtigt, men dog uden de typiske blast beats, hvor der udforskes soniske mønstre, der synes velkendte, men som stadig lyder friske. Mørket i riffs’ne og teksterne flyder med mørke bølger af energi.

Bandet har i den nuværende konstellation udgivet ep’en “Beautiful and Damned”, (Iron Bonehead Productions) som udkom i december 2015, samt fuldlængden “Domus Mysterium”, (Ván Records) der udkom i maj 2017. Begge udgivelser har høstet stor anerkendelse i både ind- og udland, og med en sejrrig optræden på Copenhell festivalen i juni 2017 har bandet cementeret sig, som et af de mest spændende og lovende bands på den danske metalscene.

Træd indenfor i nattens kirke med de smukke og forbandede sønner af København.”

Slider
Top
Thrane.nu