Moody + Gwænno

fredag
16
november

Information

  • Genre ELECTRO-POP
  • Dato 16.11.2018
  • Kl. 22.00
  • Døre åbnes kl. 21
  • Entré i forsalg 70 kr.
  • Entré i døren 90 kr.
  • Arrangør KulisseLageret
Moody + Gwænno 16.11.2018
Moody + Gwænno

KulisseLageret præsenterer dobbeltkoncert med Moody og Gwænno 

MOODY

Bag navnet MOODY står producer og singer/songwriter Josefine Moody. Hendes musikrejse begyndte i starten af 2016 og hun udgav sin debut EP ‘Golden Souls’ i november måned. I takt med udgivelsen af hendes EP, blev hun også Ugens Kanon på DR’s KarriereKanonen, hvor hendes musik blev spillet på P3 over en længere periode og i august blev Moody kåret som vinder af Karriere Kanonen 2017. Siden da har den 23-årige musiker udnyttet opturen til at skrive og producere nye sange; og baren er sat ligeså højt som ambitionerne.
To singler (Karma & Taboo) og 200k streams senere er Moody klar til at indtage spillesteder i hele landet.

Musikken har egentlig altid været der for 22-årige Moody, der begyndte at skrive små rim og sange allerede som 5-6-årig. Men Moody har først målrettet dyrket sit musikalske talent fra 2016, hvor hun fik downloadet et musikprogram til sin computer, og fandt ud af at hun kunne producere musikken til teksterne der hele tiden havde været der.

”Jeg kunne gøre lige hvad der passede mig. Det er fedt! Jeg har ingen musikalsk baggrund som sådan, og det tror jeg gjorde det hele en del nemmere, fordi jeg bare lyttede mig frem til det jeg synes der lød godt. Det kom helt inde fra min sjæl på en måde. Og så er det bare en fucking fed fornemmelse at kunne skabe noget selv. Helt fra bunden. Det bliver jeg aldrig træt af.”

GWÆNNO

I grænselandet mellem det poppede og det elektroniske, befinder Gwænno sig med sit helt eget bud på nutidens urbane genre-clash. Det er helt klart at inspirationen er hentet fra nutidens danske urban scene, hvor brugen af vocoder er en selvfølgelighed. Men sådanne virkemidler afstår Gwænno helt fra at bruge. I stedet får man masser af gode trommefills, udsvævende guitarlandskaber og punker-vibes blandet med lyden fra den urbane synth - og beat værktøjskasse.

Gwænno vandt i 2016 Horsens All-Stars Publikumspris og i 2017 blev han nomineret til Spinnup-legatet, som uddeles af Universal Music, distrubitionsfirmaet Spinnup og Royal Beer.
Senest vandt Gwænno Jelling Musikfestivals Quasar-pris i maj 2018.

Slider
Top
Thrane.nu