Mike Andersen Band

NY DATO
Lørdag
16
oktober

Information

  • Genre BLUES/ROCK
  • Dato 16.10.2021
  • Kl. 20.00
  • Døre åbnes kl. 19.00
  • Entré i forsalg 215 kr.
  • Entré i døren 235 kr.
  • Arrangør Blueskartellet og KulisseLageret
Priser er inkl. gebyrer.
16.10.2021 Mike Andersen Band
Mike Andersen Band

Blueskartellet Horsens og KulisseLageret præsenterer i samarbejde - Mike Andersen Band lørdag d. 16 oktober 

Da Mikes mor flyttede til Aarhus og tog sin teenagedreng med sig, var det en stor lettelse for den guitarspillende knægt at konstatere at der fandtes andre jævnaldrende med hans levende interesse for blues og soul i det boblende aarhusianske musikmiljø.

Mike mødte som tyveårig legenden Otis Grand, der efter at have hørt Mike spille, inviterede ham med til England, hvor han optrådte som special guest med The Otis Grand All Star Revue på The Great British R&B Festival. Det blev for alvor startskuddet for Mike, som efter sin hjemkomst øjeblikkeligt startede sit eget seks mand store Mike Andersen Band.

De udgav i 2002 debutalbummet My Love For The Blues, der modtog flotte anmeldelser, herunder fem stjerner i Gaffa. På det tidspunkt var Mike blot 23 aå, men hans formidable evner på bluesguitaren og hans soulede og indlevelsesfulde stemme, gav ham stor anerkendelse og et navn i både ind- og udland, hvor han begyndte at spille et hav af koncerter.

Det syder, sveder og koger i den musikalske gryde, og bandets 1500 koncerter sammen kan tydeligt høres og fornemmes på Mike Andersen Bands livekoncerter. Der er nærkontakt mellem bandet og publikum, men så sandelig også internt i bandet, hvor man som publikum oplever at tændt orkester der virkelig nyder at spille sammen!

Line-up:
Mike Andersen, voc, gui
Johs. Nørrelykke, gui, voc
Kristian Kold, bas, voc
Kristian Fogh, keys, voc
Jens Kr. Dam, trommer, voc

Top
Thrane.nu