Turboweekend

Præsenteres i samarbejde med Horsens Ny Teater på teatrets store scene.
fredag
4
maj

Information

  • Genre ROCK
  • Dato 04.05.2018
  • Kl. 20.00
  • Døre åbnes kl. 19.30
  • Entré i forsalg 250 kr.
  • Entré i døren 250 kr.
  • Arrangør KulisseLageret + Horsens Ny Teater
Turboweekend 04.05.2018
Turboweekend


Turboweekend er tilbage
Horsens Ny Teater og KulisseLageret i koncertsamarbejde

Turboweekend er tilbage på koncertscenen, efter turnépause på 3 år, og i Horsens er KulisseLageret og Horsens Ny Teater gået sammen om at præsentere bandet for byens publikum.
Den kommende koncert bliver på teatrets Store Scene, fre. D. 4. maj.

Turboweekend og Horsens går i virkeligheden rigtigt langt tilbage; 10 år helt præcist, hvor de første gang gæstede KulisseLageret, som et helt ungt band, på vej rundt på landets spillesteder for allerførste gang. Siden har bandet markeret sig som et af landets mest toneangivende bands, og ikke mindst som et utroligt stærkt live-band, og netop derfor har de gæstet byen mange gange, gennem karrieren. De var bl.a. det første live-band, der spillede en offentlig koncert i Snedkeriet på Fængslet; de har spillet på en pram som scene til ”Havnens Dag”; headlinet Display Festival, spillet med Nephew i Lunden, foruden 5 koncerter på KulisseLageret, og senest, på teatrets store scene i 2015.

Turboweekend tilbringer for tiden efterårsdagene i studiet. Her knokler bandet sammen med den engelske producer Matt Kent med at skabe nye toner, der skal resultere i det femte studiealbum fra Turboweekend – opfølgeren til Share My Thunder fra marts 2015.

De nye sange bliver for første gang præsenteret live for publikum på de danske spillesteder i foråret 2018. Således drager Turboweekend på deres første venue-tour i tre år, når bandet den 29. marts indtager Viften i Rødovre for derefter at drage rundt i landet.

På touren bliver der mulighed for at opleve en kombination af spritnyt materiale og Turboweekends tunge portefølje af radiohits. Der vil ikke være siddepladser til koncerterne, som er en tilbagevenden til klassiske Turboweekend-koncerter med fuldt smæk på.

Billetsalget starter snarest. Hold øje med hjemmesiderne for Horsens Ny Teater og KulisseLageret, eller tilmeld dig begivenheden på facebook for seneste nyt.

 

Slider
Top
Thrane.nu