Turboweekend

Præsenteres i samarbejde med Horsens Ny Teater på teatrets store scene.
fredag
25
maj

Information

  • Genre ROCK
  • Dato 25.05.2018
  • Kl. 20.00
  • Døre åbnes kl. 19.30
  • Entré i forsalg 250 kr.
  • Entré i døren 250 kr.
  • Arrangør KulisseLageret + Horsens Ny Teater
Turboweekend 25.05.2018
Turboweekend


Ny Dato: koncerten flyttes til 25. maj efter bandets ønske!

Turboweekend skriver:

Kære Horsens

 

Vi bliver desværre nødt til at flytte vores koncert på Horsens Ny Teater, arrangeret sammen med KulisseLageret.

Vi beklager evt. gener det måtte have for vores fans, men vi vil ikke aflyse vores show i Horsens og glæder os således til at fyre den af sammen med Jer på d. 25 Maj istedet.

 

KH

Turboweekend

 

Købte billetter til den opringelige dato kan anvendes til den nye koncert-dato, og er man forhindret, kan disse refunderes frem til 4. april.

 

OBS: Koncerten bliver bandets allersidste indendørskoncert, da de har meldt ud at de stopper efter denne turné.

 

----

Turboweekend er tilbage
Horsens Ny Teater og KulisseLageret i koncertsamarbejde

Turboweekend er tilbage på koncertscenen, efter turnépause på 3 år, og i Horsens er KulisseLageret og Horsens Ny Teater gået sammen om at præsentere bandet for byens publikum.
Den kommende koncert bliver på teatrets Store Scene, fre. D. 4. maj.

Turboweekend og Horsens går i virkeligheden rigtigt langt tilbage; 10 år helt præcist, hvor de første gang gæstede KulisseLageret, som et helt ungt band, på vej rundt på landets spillesteder for allerførste gang. Siden har bandet markeret sig som et af landets mest toneangivende bands, og ikke mindst som et utroligt stærkt live-band, og netop derfor har de gæstet byen mange gange, gennem karrieren. De var bl.a. det første live-band, der spillede en offentlig koncert i Snedkeriet på Fængslet; de har spillet på en pram som scene til ”Havnens Dag”; headlinet Display Festival, spillet med Nephew i Lunden, foruden 5 koncerter på KulisseLageret, og senest, på teatrets store scene i 2015.

Turboweekend tilbringer for tiden efterårsdagene i studiet. Her knokler bandet sammen med den engelske producer Matt Kent med at skabe nye toner, der skal resultere i det femte studiealbum fra Turboweekend – opfølgeren til Share My Thunder fra marts 2015.

De nye sange bliver for første gang præsenteret live for publikum på de danske spillesteder i foråret 2018. Således drager Turboweekend på deres første venue-tour i tre år, når bandet den 29. marts indtager Viften i Rødovre for derefter at drage rundt i landet.

På touren bliver der mulighed for at opleve en kombination af spritnyt materiale og Turboweekends tunge portefølje af radiohits. Der vil ikke være siddepladser til koncerterne, som er en tilbagevenden til klassiske Turboweekend-koncerter med fuldt smæk på.

Billetsalget starter snarest. Hold øje med hjemmesiderne for Horsens Ny Teater og KulisseLageret, eller tilmeld dig begivenheden på facebook for seneste nyt.

 

Slider
Top
Thrane.nu