Ny!

Out Of Horsens

Støt de lokale musikere
fredag
16
marts

Information

Out Of Horsens 16.03.2018
Out Of Horsens

Et initiativ der sætter fokus på original musikken, og musikerne der kommer fra Horsens området.

 

Gennem tiden har Horsens området opfostret et væld af musikalske talenter og bands der spiller original musik. En del er blevet i området, mens andre er rejst ud og har fundet deres musikalske kald i andre byer og lande. Nogen har stået på de helt store scener og andre venter måske stadig på at bryde igennem med deres musik – fælles for dem alle er at de har trådt deres musikalske barnesko i Horsens Kommune.
På initiativ fra Rytmisk Musiknetværk Horsens sættes der nu fokus på at finde og præsenterer disse musikere og bands på scenerne i deres musikalske hjemstavn.

”Som spillested oplever vi årligt hvordan nogle af byens musikalske talenter flytter fra byen for at studerer eller søge nye musikalske udfordringer udenfor området. Vi håber med dette initiativ at finde og synliggøre alt det musikalske talent som er opfostret i Horsens området”. – udtaler Jeppe Vind, spillestedsleder på KulisseLageret.

Målet er overordnet, at synliggøre Horsens områdets indflydelse på den nationale og internationale musikscene. Mens et stort delmål er at give musikerne mulighed for at skabe nye netværk og lade sig inspirerer på kryds og tværs – hvilket i sidste ende kunne betyde at endnu mere musik kommer ud af de Horsensianske øvelokaler.

Skal dit band være med?

Til formålet er der oprettet en facebook side ved navn Out Of Horsens hvor det er muligt som musiker og band at præsenterer sig med et opslag og gerne en lille demo video. Herudover åbner de sociale medier muligheden for at alle kan ”prikke/stikke” til de musikere, der opfylder kriterierne, de måtte kende til. Deadline for at søge om at spille til Out of Horsens er den 2. marts 2018, de 3 bands der skal spille får besked ugen efter.

 

Slider
Top
Thrane.nu